2013 Yılının Ruj Modası Nasıl Olacak

24.03.2014 18:50
uçarı mesele temposuna ehil işlerde etkin şehirli kadınlar, her zaman sabahları makyaja vâsi dakika ayıramıyor olabilirler. fakat her devir dudak boyası sürecek denli zamanları vardır. 
 
Saçları ser dun volümlü taradıktan sonra, evden çıkmadan evvela dudağa sürülen ve parmaklarla yaydırılan ruj, bazı günü kurtarmaya kâfi bile hatta artar bile. ayrıca dudağınıza yaydırırken parmaklarınıza bulaşıcı ruju hafifçe elmacık kemiklerinize sürerseniz ve dağıtırsanız şayet o haset sorunsuz kaydetmek için bir nedeniniz henüz var demektir. Kozmetik sektörünün gelişmesiyle ve bile 70′lerden ahir rujlar; madenî tonlardan parlak kızıllık tonlarına, toprak tonlarından morlara kadar pek hayli değişik tonlara büründü. Bu etki yıllarca sürmüş olsa da bu yol 2013 yılında ruj modası dendiğinde akla kırmızılar ve de yalnızca nude evet da transparan rujlar geliyor. Tabiki artık her tonda dudak boyası tedarik etmek mümkündür. ancak modaya düşkün hanımlar için 2013 rujları kırmızılardan ve transparanlardan ibaret olacaktır. 
 
Modern ve şehirli kadınların mübrem bir ismi olan Chanel, al ruj alay konuşu olduğunda ilk düşünülmesi müstelzim isimlerden biridir şüphesiz. Chanel Rouge Allure kırmızıdan ve tok tonlardan konulma geçmeyenlerin yüzünü güldürecek bir rujdur. ama klasik güzelliğin indinde henüz da çağdaş ve henüz spesifik bir dudak boyası tercih etmek istiyorsanız eğer, Lancome Le Rouge Absolu sizin için doğru dürüst bir kanunlar olabilir. Lancome Le Rouge Absolu, dudakları güneşin kötü uv ışınlarından korur ve yaşlandırıcı etkilere bile zenginleştirilmiş e vitamini ile ödenek verir. vesair bir yandan barındırdığı sıkışık renk pigmentleri ile dudakları etli ve davetkâr gösterir. başkaca bu rujun çok pürüssüzleştirici saten etkisi, dudaklarınızın kalın görünümü ile birleştiğinde bir al rujun sunabileceği en yüksek etkiye iye olmanızı sağlayacaktır.