Artık Her Kadın "Kendisi Gibi" Kokacak

17.03.2014 00:07
"Herkes beni kokumdan tanır" fantezisi sağlıklı oldu. tek sizde olan ve karakterinizi yansıtan "Kişiye Özel" kokular çabucak bellik kozmetiğin yerini almaya başladı. 
 
Tüm Dünyada kadınların müşterek tutkusu olan "güzel kokmak" tarihten de esin alarak farklı bir boyuta taşındı. 
 
18 yıldır buke dair mütehassıs olan Bihter Türkan Ergül, kestirmece 3 yıldır kişiye spesiyal belirti tasarımları yaparak "herkes beni kokumdan tanısın" hayalini gerçekleştirdi. 
 
Özellikle kadınların yaş, yeme-içme alışkanlıkları, hab düzeni, su, süt ve et tüketimi sigara ve tütsü kullanımı gibi zatî soruların bulunduğu formlar doldurarak edindikleri kişiye hususi kokular siz kesinlikle kokmak istiyorsanız anca kokmanızı sağlıyor. 
 
Ciddi bir tarihi etüt sonucu Hürrem sultan ,Kanuni sultan Süleyman,Yavuz padişah Selim, Fatih sultan Mehmet kabil Osmanlı tarihinin sultanlarının yanı düzen Atatürk, Kleopatra, Napolyon, Julius Sezar üzere tarihe ıstampa vurmuş şahsiyetlerin kokularını da taammüden tescilleten Bihter Türkan Ergül, "Satın aldığımız kokular başkasında durduğu kabilinden sizde durmaz. koklamak tenin salgısıyla ilgilidir. Her insanın teni her kokuyu iyi göstermeyebilir. hâlbuki kişiye spesiyal tasarlanan kokularla hakeza bir belki yok" dedi. 
 
PARFÜM DEĞİL işaret 
 
Ergül, parfüm değil buke tasarladıklarının altını çizerek parfümün kimyasal olduğunu kokularınsa temelli natürel yollardan üretildiğini dile getirdi. 
 
Lilyum, köknarı, rezene, siyah orkide, turunçgiller, menekşe, frenk üzümü, vanilya gibi 2 bin 500 nev sonuç ve bahar karışımı ürünlerinden elde edilen aromaların karışımından elde edilen kokular yardımıyla imdi her kadının kendine başmaklık kokusunu yayabileceğin altını çizdi.