AYAKKABI ALMANIN İNCELİKLERİ

20.03.2014 00:05
tasavvur bir ayakkabı görmek istiyorsanız güçlü etiketleri de fikren gerçek kanunlar geçirmek zorundasınız. pabuç alışverişinde son kararınızı vermeden ilkin 10 önerimize kulak verin.
 
GÜNDELİK ya DA FORMAL
 
KADIN ayakkabı alternatifleri o derece rahat ki, tanımak de zor. Modeller değişim gösteriyor, hatta topuklar da büyük mübadele gösteriyor. Görünümünüzde kuvvetli bir ortam peydahlamak istiyorsanız yevmiye bir kıyafet, yine yevmiye bir manken selektif ya da tamtersi formal bir davet için daha iddialı ve seksi modeller yeğleme etmelisiniz.
 
DOĞRU NUMARADAN ALIN
 
Ayak numarasını bilmeyen cinsilatif olmasa da rahatsız olduğu halde hatalı rakam ayakkabı aldığı için rahatsız olanlar çoktur. İçine zorla ayağımızı soktuğumuzC ayakkabılar yahut yürürken ayağımızdan çıkıverenler... Gardıropta bekleyeceğine ya da ızdırap çekerek giymeye çalışacağımıza kesinlikle essah numarada ayakkabı almalıyız. bir markayı alsanız birlikte ayakkabıyı denemeli ve bir zaman yürüyüp içi geniş edip etmediğinizi kontrolör etmelisiniz.
 
DOĞRU DURUŞUN ÖNEMİ
 
TAMAM rast fut numarasında ayakkabınızı seçtiniz lakin ayakkabının ayağınızda duruşu da sonsuz önemli. söz gelişi birkaç sezondur moda olan bootie`ler, şayet bileğiniz fena inceyse kuvvet kısmından bolluk yapar ve on paralık matrak durmaz. ya da botta kapanmayan fermuar parçalanmamış görüntüyü mahvetmeye yetebilir. O yüzden numarası derece ayakkabının duruşuna da uyanıklık etmelisiniz.
 
 
BÜTÇENİZİ UNUTMAYIN
 
 
BÜTÇENİZİ bilgili alışverişe çıkın. yerinde kalitede bir başmak bozuk olmayabilir lakin diğer bozuk ayakkabılara için daha uzun ömürlü olur. birtakım mevsim ucuza kaçmaktansa bütçenizle gerçek orantılı olarak kaliteli ayakkabıya yatırımyapmak akıllıca olacaktır.
 
KULLANMA AMACINIZ 
 
AYAKKABINIZI seçerken ne için aldığınızı iyice belirleyin.
 
Örneğin mahsus bir çağrı için ali topuklu seksi bir stiletto mu, yoksa işe giyebileceğiniz ve tam çağ üstünde koşturacağınız refahlı birmodelmi? Bu doğrultuda ayakkabınızı seçmeniz önemli.
 
DERİ OLMASI kayıt MI?
 
BU nasıl şahsi yeğleme olmakla birlikte, deri esneme avantajından dolayı rahatça olur. ancak kumaş ayakkabılar elan serin tutacağı için, yaz aylarında henüz ergonomik olacaktır. ama uzun süre giyeceğiniz ayakkabınızın ten olmasına ve bütçeniz de baskı veriyorsa aşiret yapımı olmasına dikkat edin.
 
RENK KULLANIMI
 
TABİİ Kİ seçeceğiniz ayakkabının rengi de şahsi bir tercih. ancak görmek istediğiniz ayakkabıyı nelerle tamamlayacağınıza karar vermelisiniz. Bir sezonluk giyeceğiniz moda renklerden bir başmak seçmektense her devran kullanabileceğiniz bir nitelik ayırmak daha akıllıca olacaktır. ayrıca cilt renginiz de başmak rengiyle uyumlu olmalıdır. söz gelişi ayan renk teniniz varsa açık nitelik başmak giymeniz körpe durmayacaktır. yağız ve kahverengi tonlarının klasik olduğunu unutmayın.
 
AÇIK MI tutuk MI?
 
YAZ için rahatlığın önüne tek nesne geçemez. sıcak havalarda şişen ayaklar için fariğ modeller yeğleme edilmelidir. Ayakkabınız nefes almalı, içinde ayağınız huzurlu olmalıdır. Yaz ayları için berrak ayakkabılar en ergonomik modellerdir. tutuk ayakkabıları itici günlere koymak henüz makul olacaktır.