Sırt Dekolteli Elbiseler

23.03.2014 22:25
2013 yılında gündemde ve moda olacak; abiye ve sırtı açıkça kıyafetler son rütbe flaş olacak. Bu hava kıyafetler kendi vücutlarına güvenen bayanların giyebileceği ve tercih ettiği modeller arasından seçilecek. 
 
Bayanlarda sırt güzelliğini vurgulamak, ayrımlı bir açık giyimli biçimidir. Bayanlar dekoltelerini; başka bölgelerinden verirler. geriş dekoltesini katlanmak hakikaten gani yavuz bir dal gerektirir. yepelek ve yepelek bayanlara yakışacak bu elbiseler genelde; pullu ve payetli olarak karşımıza çıkacak. Sırtı münhal elbiseler 2013 yılında mini giysi olarak tercih edilecek. 
 
Spor şıklıkla tek ilgisi olmayan bu giysi seçimi; uzun elbiselerde de görülecek. Uzun elbiselerde kullanılacağı renkler; siyah, al ve mavi gibi renklerden oluşacak. dal dekoltesi kıl kuyruk zevat aracılığıyla yeğleme edilmelidir. kilolu bayanlar bu elbiseleri giyerlerse; bir küme kiloları bu dekolteden gani hücre batar. yepelek insanların giyebileceği bu giysi modelleri değişkin şekillerde karşımıza çıkacak. civar tarafı baştan sona örtülü ve boğaza denli kapanan elbiseler; ardı sıra bir dekolte verilerek insanları şaşırtacak. Uzun elbiselerin bazılarında kuyruk kabilinden detaylarda mevcut olacak. Bu elbise türünü giyen bayanların, saçlarını behemehâl topuz yaptırmaları gerekir. 
 
Sırt dekoltesini kapatmak; elbiseye ve güzelliğinize silüet düşürebilir. Saçlar eski vakit topuzlarından yapılarak; Avrupai bir esinti yaratabilirsiniz. Katıldığınız bir gecede farklı olmak isterseniz; geriş dekoltesini kesinlikle tercih etmelisiniz. Bunun için kilonuzun müsait olduğuna inanıyorsanız; gecenin yıldızı olabilirsiniz.